BØGER OG NYE PROJEKTER

TABTE DRØMME

En bog, der handler om ufrivillig, spontan abort. Et emne, som mange mest har lyst til at feje ind under gulvtæppet. Ikke desto mindre går 1 ud af 4 graviditeter tabt. 


Bogen bygger på mine og 15 andre kvinders personlige erfaringer. Den er skrevet, fordi vi alle har savnet litteratur at spejle os i undervej. Og hånden på hjertet, så var bogen ikke helt let at skrive. Den har krævet sine tårer. 


"Tabte drømme" blev finansieret ved hjælp af crowdfunding, og jeg er evigt taknemmelig for al den støtte, jeg modtog. Bogen udkom i november 2020 på Forlaget Fjorden.


Er du nysgerrig, så smut forbi her og læs mere plus et uddrag.Her burde der være en boks med et link og en opfordring til at følge mig på SoMe. Og du kan godt finde mig der, men det er sjældent, der sker noget spændende på de sider...


Se i stedet nærmere på Fiktioner - det er meget federe!

MØRKELAGT

"Mørkelagt" er min debutroman og blev egentlig skrevet lidt ved et tilfælde. Jeg havde sagt mit job op med planer om at blive konsulent indenfor administration, men i stedet skrev jeg en bog... Den udkom på Forlaget Fjorden i februar 2020.


Det er en dystopisk spændingsroman, der leger med, hvor langt vi helt almindelige mennesker er villige til at gå for at beskytte os selv og dem, vi elsker, når samfundet bryder sammen. 


Du kan læse meget mere om bogen inklusiv et uddrag lige her.NYT PÅ VEJ

Ind i mellem føler jeg, at jeg har 700 cirkusmaneger inde i hovedet - alle fyldt med nye, spændende idéer til historier. 


En kæmpe fordel i min branche - og til tider lidt en ulempe...


For når idéerne står i kø, kræver det noget at finde den der helt særlige én, der skal arbejdes videre med og overøses med kærlighed og opmærksomhed. 


Lige nu har jeg heldigvis fundet den og skriver på en komedie om fem modne damer, der mødes i en strikkeklub. Det hele får lidt krydderi, da den ene desværre kommer til at slå sin mand ihjel med en termokande...


Ind i mellem skriver jeg noveller. Til ugeblade, konkurrencer og til skuffen. Mest fordi jeg ikke kan lade være. Det er en fantastisk genre, som jeg kun kan anbefale til alle skrivelystne. Selvom en novelle er kort, er det slet ikke så let, som mange tror.