ET NYHEDSBREV MED DYBDE

DEROUTE OG DØDVANDE PÅ DE SOCIALE MEDIER

Der var engang, hvor de sociale medier lovede guld og grønne skove - og instafame. Men måske er det på tide at klappe hesten og genbesøge det såkaldte web 2.0.


Jannik Landt Fogt har skrevet en artikel om årsagerne til sit ødelagt facebook-feed og om SoMe's dystre fremtid.


Læs artiklen hos Fiktioner.
HVAD ER FIKTIONER

Nyhedsbrevet Fiktioner er skabt af mig og min kollega Jannik Landt Fogt. 


I Fiktioner forsøger vi at skrive artikler, der går dybere, end de sociale mediers format tillader. Vi vil gerne inspirere til lidt mindre overflade og lidt mere langsommelig fordybelse.


Vi har valgt nyhedsbrevet som medie, fordi det kan gemmes og læses, når man har tiden (og en kop kaffe i nærheden), og ikke når det lige dukker op i et SoMe stream, mens man egentligt burde lave noget andet.


Her på siden kan du finde direkte links til to af vores artikler, men du kan selvfølgelig også stikke næsen forbi Fiktioner og se det hele lige her. 

Konstruktiv feedback er en line, der ikke altid er let at gå på. For hvordan får man overblik og sat fokus på de vigtigste udviklingsmuligheder i et stort manuskript? Er der forskel på at give feedback til en erfaren forfatter og en, der endnu ikke er udgivet? Og kan man egentlig sige sin ærlige mening uden at tage modet fra folk?


Kom med ind i maskinrummet hos en professionel betalæser.


Læs artiklen hos Fiktioner.