SKRIVEVEJLEDNING
OG BETALÆSNING

BETALÆSNING

En betalæser kan hjælpe dig på forskellige tidspunkter i din skriveproces, men bliver oftest involveret, når du er godt igang. 


Når jeg betalæser, har jeg øje for flere ting, men det allermest magtpåliggende for mig er at give dig noget konkret med på vejen. 


Min feedback er derfor altid konstruktiv. Og så er jeg hurtig. Du får svar indenfor kun 5 hverdage. 


Priserne starter på 695,- for tekster op til 5000 ord. 


Det hele bliver styret via Forlaget Fjorden, hvor du kan læse meget mere om priser, indhold og proces. Her kan du også møde mine betalæser-kolleger Jannik og Eva. 


KONTAKT

 
 
 
 

SKRIVEVEJLEDNING

Skrivevejledning, mentorforløb, coaching, redaktion... Kært barn osv.


Har du brug for en, der følger dig i hele eller dele af din skriveproces? Jeg har fem års erfaring som redaktør og har vejledt forfattere primært af romaner og børnebøger.


Det vigtigste for mig i forløbet er samspillet med forfatteren og glæden ved at se den løbende udvikling. 


Kontakt mig, så tager vi en snak om, hvad lige netop du har brug for. Jeg tager som udgangspunkt 400,- i timen, men laver også fastprisaftaler for længere forløb. 

FOREDRAG

Der er noget særligt over at få lov til at tale om sine bøger eller sit forfatterskab. Og jeg gør med glæde begge dele. 


Derudover holder jeg to nedenstående foredrag sammen med Jannik Landt Fogt.


At vælge en anden vej

Et foredrag om at bryde ud af hamsterhjulet. For hvorfor i alverden siger man sine velbetalte jobs op for at arbejde med bøger og ord? Og hvad har vi lært her fem år inde i processen?


Fra manuskript til udgivelse

Få overblik over hele processen fra færdiggørelsen af bogen til opsætning, tryk, salg og markedsføring. Foredraget er målrettet skriveinteresserede.


Priserne starter på 3500,- for et foredrag af ca 1 times varighed. 


Repræsenterer du en forening, virksomhed eller offentlig instans, kan du ofte søge økonomisk støtte hos Statens Kunstfond. Jeg hjælper gerne med ansøgningen. 


DYGTIG & KONSTRUKTIV


“Har fået en virkelig professionel ydelse hos Christina og min bog er blevet SÅ meget bedre af det.Så tusind tak for det."


Lene Arnvind

- Børnebogsforfatter